Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukobi ne jenjavaju

Hollande: Francuska će pomoći Maliju u borbi protiv pobunjenika

Mali
Reuters/PIXSELL
11.01.2013.
u 12:07

Francuska će podržati Mali i njihov zahtjev za vojnom pomoći protiv islamističkih pobunjenika, ali u okviru rezolucije Vijeća sigurnosti UN-a, kaže Hollande

Francuska će podržati Mali i njihov zahtjev za vojnom pomoći protiv islamističkih pobunjenika, ali u okviru rezolucije Vijeća sigurnosti UN-a, kazao je francuski predsjednik Francois Hollande.

– Součeni smo s očitom agresijom koja prijeti opstanku države Mali – rekao je Hollande, donosi Reuters.

– Odlučio sam da će Francuska odgovoriti na njihov zahtjev za pomoć zajedno s našim afričkim partnerima. Radit ćemo po rezuluciji Vijeća sigurnosti UN-a i pokušati spriječiti terorističke napade ako se nastave – dodao je.

Ključne riječi

Komentara 9

LD
lopov drpiga
21:22 11.01.2013.

Hollande: Francuska će pomoći Maliju u borbi protiv pobunjenika... Hollande: Francuska će pomoći pobunjenicima u borbi protiv Sirije...

OB
-obrisani-
23:55 11.01.2013.

11.01.2013. u 23:43h @rea je napisao/la: +++++++ zato jer su našli velike zalihe zlata i urana.Tvojim zion jewsima sline cure za nevjerovat.I zato će im pomoći isto kao i Libiji,sa otetim zlatom,neplaćenim ogromnim dugovima za koncesiju i potpunim uništenjem i rastakanjem te zemlje.Ipak ste vi poznati kao veliki humanisti i filantropi.

RI
Riznica
13:08 11.01.2013.

Francuska preko UN-a nastoji da africke islamske drzave uvuku u provaliju gradanskog rata.... Hollande ako je iskren treba pozivati sve strane da sjednu i razgovaraju dok se ne dode do pravednog rjesenja koje ce zadovoljiti sve i zastititi tu oblastblast od vanjskog upletanja koje nece sigurno biti korisno za narode Malia a iskustva koja je donosilo upletanje i nesrece koje je ono povlacilo za sobom, najbolji su dokaz ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije